Gastenboek

Website

Datum: 28-12-2013 | Door: Jolanda Huijsing

Wat een leuke website. Ik geniet vooral van al die foto's van jullie pups. Hoop dat ik die in 2014 ook op mijn website kan zetten.
Groetjes Jolanda

Re:Website

Datum: 24-02-2014 | Door: Ali

Dat zal beslist. En wie weet komen we op kraamvisite

Onze nieuwe huiskameraad

Datum: 08-06-2013 | Door: Luc en Christa en Mido

Haai,
we zijn ook de gelukkige eigenaars van een reutje uit het laatste nest. Ons Midotje is een heel leergierig pupje. Hij apporteert, gaat zitten op bevel, en is ook heel rustig in de bench als het moet. Wij hebben hem nog geen week en onze buren zijn zeer content, nog geen blafje of gejank gehoord.:-) . Zijn eerste autorit in de bench zit er al op en is supergoed verlopen. Rustig als het moet , en een echte vrolijke robbedoes , wat kun je meer wensen? Bedankt Ali . Groetjes van ons.

Mr Mazzl

Datum: 03-06-2013 | Door: Heidi, Annick en Mazzl

Wij zijn op 1/06/13 de trotse eigenaars mogen worden van onze Mazzl. Bedankt Ali en Peter dat wij bij jullie die kans kregen. Het is een prachtpuppy, maar dat kan ook niet anders als ie geboren en tot 8 weken opgroeien mag in een liefdevolle en huiselijke omgeving. Het zijn gezonde en gelukkige honden die leven bij mensen die voor de volle 200% bezig zijn met het ras. Ali en Peter, de tijd die jullie in die prachtnestjes steken, 9 pups in je woonkamer, petje af hoor..;-)..
Bedankt voor onze Mazzl, we gaan alle moeite doen om het net zo goed te doen als jullie..

Grtjs.

Re:Mr Mazzl

Datum: 03-06-2013 | Door: Ali

Dank je wel het is met liefde gedaan en wij wensen jullie veel plezier met Mazzl.

Re:Mr Mazzl

Datum: 24-02-2014 | Door: Ali

Blij te lezen dat jullie zo content zijn. En wat de laatste regel betreft: Daar houd ik jullie aan (hahahaha)

Nog 1 teefje beschikbaar

Datum: 02-06-2013 | Door: Regina Dooren

Hallo allemaal! Wat een leuke en lieve berichten allemaal.
Bijna alle pups hebben een nieuw baasje en dat is super goed nieuws natuurlijk. We hebben nog een heel lief teefje beschikbaar.
Geniet van jullie drentjes!

xx

Puppies enzo

Datum: 21-05-2013 | Door: Nik & Severine

Dag Ali

De pups zien er superschattig uit! Wat gaat het toch snel, Loewie is intussen bijna 14 maand en al aan z'n 3e pubertijd toe :-) Gelukkig kunnen we steeds bij jou terecht met al onze vragen en bezorgdheden. De eerste show hebben we inmiddels ook gehad, Loewie behaalde een zeer goed ondanks zijn "verstrooidheid" in de ring. Tijdens de jachttraining is hij zijn vrees voor water stilletjes aan aan het overwinnen, een lekker eendje helpt hier wel bij!

Veel succes en tot binnenkort
Groetjes van Loewie, Nik en Severine

Re:Puppies enzo

Datum: 23-05-2013 | Door: Ali

Dank jullie en een dikke proficiat voor Loewie! Goed gedaan ga zo door.

bedankt voor mijn super Drent

Datum: 04-05-2013 | Door: Kaat- Raf & Jambo

Hoi Ali en Peter,

Een dikke proficiat met jullie nieuwe nest pups en de hele mooie website.
2.5 jaar geleden kwamen wij bij Ali terecht via de rasvereniging omdat wij ook graag een Drent wilden, meteen wist ik dat ik hier aan het goeie adres was.
Ali haar ervaring met Drenten is onbetaalbaar en het is dan ook fijn dat we af en toe elkaar nog eens kunnen bellen om over onze liefste viervoeters te kunnen babbelen.
Samen met Jambo, ook een broer van Javana, deel ik een hele grote passie, namelijk de jachtopleiding . Het is gewoon zalig om hem bezig te zien als hij écht wild mag binnenhalen voor zijn baasje. En natuurlijk zou Jambo geen echte Drent zijn als hij dat af en toe niet met de nodige zotte kuren doet zodat al de andere baasjes op de training de slappe lach krijgen (als hij weer eens een eend uit de plastic zak is gaan pikken). Eens terug thuis komt hij dan ook moe maar zeer tevreden op het baasje haar voeten liggen om nog wat verder te dromen van al dat wild en een volgende trainig.
Wat ik het leukste vind aan een Drent is dat zij heel slim zijn maar tegelijk ook hele zotte kuren hebben en daarbij ook nog heel aanhangkelijk zijn.
Ali, nogmaals bedankt om zo'n goeie gezonde pup te leveren die intussen een prachtige Drent, macho jager, duigeniet , hartedief geworden is.
Hopelijk tot binnenkort want ook Jambo is nog steeds heel blij als hij jullie allemaal terug ziet; weer een teken dat hij daar de eerste weken van zijn leven een geweldige tijd gehad heeft.

Groetjes,
Kaat

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht