Gastenboek

Re:Mr Mazzl

Datum: 03-06-2013 | Door: Ali

Dank je wel het is met liefde gedaan en wij wensen jullie veel plezier met Mazzl.

Re:Mr Mazzl

Datum: 24-02-2014 | Door: Ali

Blij te lezen dat jullie zo content zijn. En wat de laatste regel betreft: Daar houd ik jullie aan (hahahaha)

Nog 1 teefje beschikbaar

Datum: 02-06-2013 | Door: Regina Dooren

Hallo allemaal! Wat een leuke en lieve berichten allemaal.
Bijna alle pups hebben een nieuw baasje en dat is super goed nieuws natuurlijk. We hebben nog een heel lief teefje beschikbaar.
Geniet van jullie drentjes!

xx

Puppies enzo

Datum: 21-05-2013 | Door: Nik & Severine

Dag Ali

De pups zien er superschattig uit! Wat gaat het toch snel, Loewie is intussen bijna 14 maand en al aan z'n 3e pubertijd toe :-) Gelukkig kunnen we steeds bij jou terecht met al onze vragen en bezorgdheden. De eerste show hebben we inmiddels ook gehad, Loewie behaalde een zeer goed ondanks zijn "verstrooidheid" in de ring. Tijdens de jachttraining is hij zijn vrees voor water stilletjes aan aan het overwinnen, een lekker eendje helpt hier wel bij!

Veel succes en tot binnenkort
Groetjes van Loewie, Nik en Severine

Re:Puppies enzo

Datum: 23-05-2013 | Door: Ali

Dank jullie en een dikke proficiat voor Loewie! Goed gedaan ga zo door.

bedankt voor mijn super Drent

Datum: 04-05-2013 | Door: Kaat- Raf & Jambo

Hoi Ali en Peter,

Een dikke proficiat met jullie nieuwe nest pups en de hele mooie website.
2.5 jaar geleden kwamen wij bij Ali terecht via de rasvereniging omdat wij ook graag een Drent wilden, meteen wist ik dat ik hier aan het goeie adres was.
Ali haar ervaring met Drenten is onbetaalbaar en het is dan ook fijn dat we af en toe elkaar nog eens kunnen bellen om over onze liefste viervoeters te kunnen babbelen.
Samen met Jambo, ook een broer van Javana, deel ik een hele grote passie, namelijk de jachtopleiding . Het is gewoon zalig om hem bezig te zien als hij écht wild mag binnenhalen voor zijn baasje. En natuurlijk zou Jambo geen echte Drent zijn als hij dat af en toe niet met de nodige zotte kuren doet zodat al de andere baasjes op de training de slappe lach krijgen (als hij weer eens een eend uit de plastic zak is gaan pikken). Eens terug thuis komt hij dan ook moe maar zeer tevreden op het baasje haar voeten liggen om nog wat verder te dromen van al dat wild en een volgende trainig.
Wat ik het leukste vind aan een Drent is dat zij heel slim zijn maar tegelijk ook hele zotte kuren hebben en daarbij ook nog heel aanhangkelijk zijn.
Ali, nogmaals bedankt om zo'n goeie gezonde pup te leveren die intussen een prachtige Drent, macho jager, duigeniet , hartedief geworden is.
Hopelijk tot binnenkort want ook Jambo is nog steeds heel blij als hij jullie allemaal terug ziet; weer een teken dat hij daar de eerste weken van zijn leven een geweldige tijd gehad heeft.

Groetjes,
Kaat

Re:bedankt voor mijn super Drent

Datum: 05-05-2013 | Door: Ali

Dank je en een dikke knuffel voor Jambo

Pups

Datum: 25-04-2013 | Door: Davina

Hey Ali,

Alvast een dikke proficiat met jullie nestje en een dikke proficiat aan mama Javana.

Groetjes van ons allemaal. X

Re:Pups

Datum: 27-04-2013 | Door: Ali

Dank je Davina. En veel succes op de show samen met Loewi

de ervaring

Datum: 23-04-2013 | Door: Sanne

Hallo alle,

Eerst wil ik zeggen wat een leuke site en goed in elkaar gestoken!!!
Ik heb Ali leren kennen toen ze met Javana naar de puppy les kwam. We hadden direct een leuke babbel over van alles. Ze heeft mij geholpen met verschillende dingen op te lossen. Het was voor mij een heel leerrijke puppycursus. Ze gaf uitleg over zo vele dingen of om het anders te proberen. Hier ben ik haar heel dankbaar voor. Door haar ervaring met haar honden en haar fokervaring weet ze er heel veel van. Ali is echt een super vrouw in alles wat ze doet!
Ben haar heel dankbaar aan alle ervaringen die ze mij heeft bijgebracht!!!

Groetjes Sanne

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

Nieuw bericht